dijous, 26 de febrer del 2009

COMPTE AMB ELS POLLS!


Amb l'arribada de bones temperatures és freqüent que apareguin polls. És important revisar periòdicament el cap dels vostres fills/es. Ampliant aquesta notícia podreu trobar més informació i consells pràctics.

Podeu veure més informació sobre aquest tema clickant al següent enllaç:

http://www.farmaceuticonline.com/familia/familia_polls.html

TARDA DE PARES

TALLER DE MÀSCARES


La setmana passada, l'Helena la mare de l'Ona Domènech, va venir una tarda a l'escola a fer-nos un taller de màscares... ens ho vam passar molt bé! Primer escoltant el conte d'en Carnestoltes i la Vella Quaresma i després pintant les màscares que ens vam poder emportar a casa!





Moltes gràcies Helena!!!!!!!!!!

dimecres, 25 de febrer del 2009

L'ABECEDARI DE LA CAPUTXETA VERMELLA

CADA SETMANA LA CAPUTXETA VERMELLA ENS PORTA DINS EL SEU CISTELL UNA LLETRA DE L'ABECEDARI. JA EN CONEIXEU MOLTES! EN AQUEST VIDEO VEUREU COM PODEM FER TOTES LES LLETRES JUGANT AMB UNS MITJONS.

QUE DIVERTIT!

DEMANEU ALS PARES UNS QUANTS MITJONS I PROVEU DE FER LES LLETRES QUE JA CONEIXEU.


dimecres, 18 de febrer del 2009

TEATRE A L'ESCOLA


AVUI ENS HA VISITAT A L'ESCOLA LA COMPANYIA DE TEATRE "MUNCHIS" PER REPRESENTAR L'ESPECTACLE "CAN POQUESMOLTES". A CAN POQUESMOLTES HA ARRIBAT EN CARNESTOLTES, UN CURIÓS PERSONATGE QUE ES PASSA EL DIA DONANT ORDRES: QUE SI UNA PIGA AL NAS, QUE SI UNA SABATA DIFERENT,...ES VEU QUE LI AGRADA MOLT LA GRESCA I EL QUE NO ES VOL DISFRESSAR ES CONVERTEIX EN...
EL PROPER DILLUNS I DIMARTS, 23 I 24 DE FEBRER, AL PARVULARI EL REI CARNESTOLTES TAMBÉ ENS DONARÀ ALGUNA ORDRE DIVERTIDA! FEU-LI CAS QUE SI S'ENFADA JA SABEU QUE PASSA!
PER TROBAR INFORMACIÓ SOBRE LES FESTES I TRADICIONS DEL CARNAVAL PODEU CONSULTAR LA SEGÜENT ADREÇA:
CANÇÓ: "ARA ARRIBA EN CARNESTOLTES"


dimarts, 17 de febrer del 2009

TARDA DE PARES



CONTES...




A la classe dels PATUFETS va venir la NÚRIA, la mare d'en JOAN a explicar-nos uns contes fantàstics, vam escoltar:

- LA RATETA QUE ESCOMBRAVA L'ESCALETA


- EL CARGOL I L'HERBA DE PONIOL




A tots els nens i nenes ens van encantar... MOLTES GRÀCIES NÚRIA!!!!

dimecres, 11 de febrer del 2009

TARDA DE PARES

ELS BOMBERS

A LA CLASSE DELS TABALETS ENS HA VISITAT EL PRIMER PARE. L'ÀNGEL, EL PARE DE LA NORAH ÉS BOMBER I ENS HA FET UNA XERRADA MOLT INTERESSANT. ELS NENS I NENES ESTAVEN MOLT ATENTS I ESCOLTAVEN AMB INTERÈS TOT EL QUE ELS EXPLICAVA L'ANGEL. TAMBÉ ENS HA REGALAT UN DIBUIX D'UN BOMBER PER PINTAR. FINALMENT ENS HA DEIXAT POSAR EL SEU CASC. QUE DIVERTIT! GRÀCIES ÀNGEL PER LA TEVA COL·LABORACIÓ !










CAL QUE RECORDEM SEMPRE EL TELÈFON DELS BOMBERS

dijous, 5 de febrer del 2009

ELS TRES PORQUETS

La classe dels Patufets i els Tabalets vàrem anar al teatre de l’escola (la Sala Josep Pujadas) a veure el conte “Els Tres Porquets” (Inicialment havia de ser "La rateta presumida", però en aquest moment ens va semblar més adequat "Els tres porquets"). La representació del conte es va fer amb titelles.
L’actuació va ser tot un èxit i els nens i nens van gaudir molt. Per recordar aquell moment us hem posat al blog una selecció de les imatges de la representació.


diumenge, 1 de febrer del 2009

ON SÓN ELS MONSTRES DEL RECICLATGE?

PER PODER VISUALITZAR TOTA LA INFORMACIÓ SOBRE ELS NYAM-NYAM RECORDEU SELECCIONAR EL MÉS DE GENER. DINS L'APARTAT "ARXIUS DEL BLOG" ES TROBEN GUARDATS TOTS ELS ARXIUS PENJATS CADA MES. EL BLOG NOMÉS MOSTRA DE FORMA AUTOMÀTICA ELS ARXIUS DEL MES ACTUAL.


El nostre amic el Nyam-Nyam plàstic està molt preocupat perquè cada dia es llencen milers i milers de bosses de plàstic i ens vol donar el següent consell ecològic.

CONSELL ECOLÒGIC:
EVITA LES BOSSES DE PLÀSTIC DELS SUPERMERCATS.

Són pràctiques, eficients, netes i,... GRATUÏTES! Ens hem acostumat a elles, però el cost mediambiental és molt elevat. Es fabriquen 5 bilions de bosses de plàstic al món, de les que només se’n reciclen un 10%. El 4% del petroli extret es destina a la industria del plàstic. L’experiència demostra que quan als supermercats es posa un preu simbòlic a les bosses, es redueix el seu consum en un 30%. Les bosses de plàstic formen part del nostre paisatge, tant terrestre com marítim. Les pintures d’impressió de les bosses contenen residus metàl·lics altament contaminants. La falta de biodegradabilitat (algunes d’elles poden romandre estables durant 400 anys) fa que quan s’incineren es generin residus molt tòxics. Tanta falta ens fan ?
Calen mesures governamentals urgents, serioses i eficients. Mentre no arriben, podem aportar el nostre gra de sorra per a la protecció del MEDIAMBIENT seguint aquests consells:
-Evita l’ús de les bosses de plàstic sempre que et sigui possible.
-Rebutja les bosses de plàstic a les botigues. Porta la teva pròpia bossa de roba, un cistell o un carro de compra.
-Porta sempre a sobre una bossa plegada per compres inesperades.
-Reutilitza les bosses de plàstic per una nova compra.
-I quan ja s’hagin reutilitzat molt, aprofita-les per emmagatzemar les escombraries.
-Reclama al teu supermercat que cobrin un petit suplement per cada bossa de plàstic, en comptes de regalar-la.
-Anima a la teva família i amics a que en redueixin l’ús.
-I, recorda: EL MILLOR RESIDU ÉS EL QUE NO ES GENERA!