dimarts, 11 de novembre del 2008

Recursos per a infants!

EL RACÓ DELS NENS
http://pelsnens.blogspot.com/

El racó dels nens és una pàgina on hi podem trobar recursos de tota mena per treballar amb els infants, ja sigui a casa o a l'escola:

-Manualitats
-Contes
-Poemes
-Cançons
-Enllaços d'altres webs interessants, etc

És una web molt versàtil ja que ofereix un gran ventall de recursos que cadascú pot recollir i utilitzar en el moment més adequat, si més no, serveix per agafar idees. Segons l'època de l'any, es centra en les tradicions i tot està organitzat en un menú que podem trobar a la dreta de la pàgina. Periodicament els creadors actualitzen el seu contingut aportant més material.

EL MÓN PER UN FORAT
http://www.edu365.cat/infantil/monperunforat/

El món per un forat és un recurs educatiu que trobem dins la pàgina de l'Edu365. Ens ofereix molts recursos visuals per treballar, sobretot, en l'àrea de Descoberta de l'entorn natural i social.
Es tracta d'un espai molt ben estructurat en tres apartats: Éssers vius, Societat i Paissatge. En cada unitat hi trobem un vídeo explicatiu, unes fotografies, uns dibuixos i finalment unes activitats per realitzar a l'ordinador que van de menor a major dificultat (infantil i primària). Acosta el món que ens envolta als infants de manera lúdica i ofereix un material molt adequat per treballar tant a l'aula com a casa.

Esperem que aquestes recomanacions us siguin de gran utilitat!